Командир «Азова» звернувся до українців з важливою заявою

0
Командир «Азова» звернувся до українців з важливою заявою
Країна-агресорка Росія не збирається відмовлятися від України, тому ця війна може затягнутися надовго – вона може тривати ще роками.

Про це заявив командир бригади Нацгвардії "Азов" підполковник Денис Прокопенко ("Редіс"), пише Українська Правда.

Будь-які "перемир’я" або "домовленості" не підуть на користь Україні, адже це буде черговий тайм-аутом для ворога з метою накопичити ресурси для подальшого наступу.

Він зазначає, що українці не повинні ставати байдужими та безініціативними, а мають продовжувати і далі боротися проти ворога. Прокопенко висловив переконання, що країна-окупант РФ ніколи не відмовиться від своїх геополітичних цілей і не відпустить Україну зі своєї сфери впливу. За його словами, війна триватиме до тих пір, поки ми будемо здатні вести спротив.

"Будь які "перемир’я" або "домовленості" – будуть черговим тайм-аутом для ворога, з метою накопичити ресурси для подальшого наступу. Тому наша здатність у критичний момент мобілізувати всі необхідні ресурси та працювати на грані надлюдських спроможностей не має поступово переростати в байдужість та безініціативну стабільність", – написав Прокопенко у Facebook.

При цьому він висловив переконання, що зараз багато людей в Україні та за кордоном досі –відмовляються сприймати безжальну реальність такою, якою вона є". За його словами, війна може тривати роками, і від кожного з нас залежить, що саме ми робимо щодня, щоб наблизити перемогу.

Прокопенко закликав зробити "свідомий вибір: взяти до рук зброю, поповнивши ряди військових, або стати для армії надійним тилом, який працює на підтримку обороноздатності країни".

"Ми не знаємо точного дня, місяця чи року, коли ми переможемо і зможемо повернутись до наших родин. Але ми впевнені у тому, що скільки б не тривала війна, поруч із нами надійні побратими, в наших серцях любов до Батьківщини, а в руках – зброя. І все це не дозволить нам відступити: ані сьогодні, ані через рік або десять років", – наголосив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні