На фронті загинули 7 військових з двох областей на заході України

0
На фронті загинули 7 військових з двох областей на заході України
Сьогодні, 20 грудня, у Львівській області попрощаються із усіма загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Олег Павлов
Був солдатом-навідником 68-ої єгерської бригади ім.О.Довбуша.
Під час повномасштабного вторгнення добровольцем вступив до лав Збройних сил України. Загинув захисник 14 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Райгородка на Луганщині.



Тимур Фільчинський
Під час повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Загинув 16 грудня 2023 року під час ворожого авіаудару біля села Терни Лиманського району Донецької області. Захиснику було 46 років.



Сергій Федосеєнков
Із початком повномасштабного вторгнення рф добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Загинув захисник 12 грудня 2023 року.



Ігор Огар
Під час повномасштабного вторгнення ворога добровольцем став на захист України. Був старшим солдатом 24 ОМБр ім. Короля Данила. Служив на Бахмутському напрямку. Під час виконання бойового завдання отримав поранення. Від отриманих травм 17 грудня 2023 року захисник помер.



На Рівненщині провели в останню дорогу Героїв - Олександра Грановського з Дубна, Віталія Салатюка з Ярославицької громади та Дмитра Скакова - зі Здолбунівської.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

У Дубні попрощалися з Олександром Грановським. Службу в Збройних Силах України проходив на посаді стрільця-санітара 33 окремої механізованої бригади. На жаль, Герой загинув 14 грудня при виконані бойового завдання на Запорізькому напрямку. Поховали полеглого воїна на Алеї Слави.

У Ярославицькій громаді віддали останню шану Віталію Салатюку. Був призваний на військову службу за мобілізацією, служив гранатометником. На жаль, воїн загинув 12 грудня під час виконання бойового завдання на Бахмутському напрямку. Поховали Віталія в рідному селі.

У Здолбунівській громаді провели останнім земним шляхом воїна Дмитра Скокова. У червні 2023 року підписав контракт із ЗСУ та став на захист держави. Пройшов навчання, воював. 16 грудня життя старшого солдата Дмитра Скокова обірвалося. Він загинув на Донеччині внаслідок поранень, отриманих під час авіаудару по позиціях ЗСУ. Дмитрові влітку виповнилося лише 23 роки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні