Стало відомо, на яких напрямках наступають росіяни

2
Стало відомо, на яких напрямках наступають росіяни
Російські окупаційні війська незначно просунулися біля Куп'янська, Бахмута, Авдіївки, Новомихайлівки та Новопрокопівки.

Про це повідомляє Главред з посиланням на Інститут вивчення війни.

За їхньою інформацією, російським загарбникам вдалося здійснили незначне підтверджене просування на північний схід від Куп'янська.

Геолокаційні кадри, опубліковані 18 грудня, показують, що російські війська незначно просунулися на північ від Синьківки (на північний схід від Куп'янська).

Також російські війська підтвердили просування на північ від Бахмута. Геолокаційні кадри, опубліковані 12 грудня, показують, що російські війська просунулися на північний захід від Білогорівки Донецької області, в 15 км на північний схід від Бахмута

Окупанти підтвердили просування поблизу Авдіївки. Геолокаційні кадри, опубліковані 18 грудня, показують, що приблизно 15 грудня російські війська досягли незначного успіху на північ від Первомайського (приблизно 10 км на південний захід від Авдіївки).

Додаткові геолокаційні кадри, опубліковані 19 грудня, показують, що російські війська також незначно просунулися в районі кар'єра на південний захід від Авдіївки.

Російські війська незначно просунулися на південний захід від міста Донецьк. На відео з геолокацією, опублікованому 19 грудня, видно, що російські війська досягли невеликого успіху вздовж вулиці Центральної на східній околиці Новомихайлівки.

Геолокаційні кадри, опубліковані 18 грудня, показують, що російська лінія фронту розташована далі на схід від Новопрокопівки (безпосередньо на південь від Роботиного), ніж передбачалося раніше, хоча це просування, ймовірно, не є результатом російської контратаки і навряд чи було зроблено за останні 24 години. Можливо, українські сили відійшли на більш придатні для оборони позиції ближче до Роботиного.

Російські та українські війська ведуть позиційні бої на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Повідомляється, що українські війська зберегли свої позиції в Кринках на східному березі попри контратаки Росії в цьому районі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ жидо-клоун зеленський З хряком порошенко-вальцманом!!!
Відповісти
всі президенти з урядами й депутатами Вкрали наші заощадження ГРОМАДЯН УКРАЇНИ з ощадбанку УРСР і неповернули награбоване нам і мало того... тепер ще вимагають пограбованих громадян йти замість них йти захищати цю сцикливо-ухилянтську провладну нечисть вдобавок трикратно крадуЩІ пенсії захмарно підвищуючи собі і чиновникам крадійські зарплати!!! простих людей довели до зубожіння! та пішли ви зе-бандити нахYй!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні