На одному з напрямків росіяни зазнали величезних втрат

0
На одному з напрямків росіяни зазнали величезних втрат
Втрати Росії в Україні за добу на Таврійському напрямку за добу величезні - ліквідовані понад 500 супротивників.

Про це повідомляє бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський у Telegram.

За його словами, на таврійському напрямку ворог завдав 17 авіаударів, 1 ракетний удар, провів 61 бойове зіткнення та здійснив 1056 артобстрілів.

Водночас українські захисники та захисниці стійко тримають оборону на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. "Загальні втрати ворога в операційній зоні ОСУВ Таврія склали 528 осіб", - повідомив Тарнавський.

Крім того, знищено 15 одиниць військової техніки. Зокрема, йдеться про 1 танк, 4 бойові броньовані машини, 2 артилерійські системи, 2 БПЛА, 4 автомобілі, 2 одиниці спецтехніки. Ще 14 одиниць техніки ворога пошкоджено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні