Україна переходить у нову фазу війни

0
Україна переходить у нову фазу війни
Володимир Зеленський заявив, що Україна переходить у нову фазу війни.

Про це в інтерв'ю Главреду розповів полковник запасу, військовий льотчик-інструктор Роман Світан.

"Ні, справа в тому, що є плановані етапи проведення наступальних, оборонних, та й взагалі проведення військових дій як таких. Ми увійшли в зиму. Це - планований етап зупинки наступу по Східному фронту, перехід в оборону і продовження наступальних дій по Лівому березі Херсонщини", - заявив Світан.

Він наголосив, що вся справа в погоді. Раніше у нас були два етапи - зимові та літні військові кампанії.

"Зараз зимової кампанії немає, бо через певні метеорологічні моменти (особливо на Сході) у нас не зима, а до весни триває осінь, із затяжними дощами. Інших варіантів просто немає - за літо ми виконали завдання виходу на кращі оборонні рубежі на Сході, а зараз переходимо там на етап оборони. Рух по лівому березі буде прямо залежати від кількості сил і засобів, які нам передаватимуть наші партнери", - пояснив експерт.

Світан вважає, якщо буде з чим - ЗСУ будуть просуватися, якщо ні - будуть закопуватися або принаймні в режимі активної оборони працювати по лівому березі. Ось на цей етап Верховний головнокомандувач і натякає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні