Відому українську блогерку звинуватили у знущанні над «Щедриком»

1
Відому українську блогерку звинуватили у знущанні над «Щедриком»
Українська блогерка Анна Алхім знову потрапила в скандал через музику, яку слухає та популяризує серед підписників. Цього разу фанатам інфлюенсерки не сподобався трек з елементами легендарного "Щедрика" Миколи Леонтовича та російськомовним репом.

Про це пише OBOZ.UA.

Відео Алхім під цю пісню назвали знущанням над культовою композицією. Під постом блогерки та в Telegram-каналах користувачі висловлюють своє невдоволення.

Автором цього треку є російськомовний українець Микола Заліпуха з Дніпра. Він тісно спілкується з Алхім, а в конкретно цьому відео українка назвала автора пісні "мій".

Заліпуха запремʼєрив "Щедрий вечір" 8 грудня цього року в своєму Telegram-каналі. Вона містить фрагмент і мелодію з "Щедрика", а також куплети від артиста.

Заліпуха вирішив розбавити відому на весь світ святкову композицію нецензурним репом про секс, розваги та бандитизм.

"Щедрый вечер – щедро пробиваю тебе в печень", – йдеться в рядку, який відсилає до назви.

Пісня не стала широковідома, адже не отримала премʼєру на стримінгах, однак Алхім вирішила виправити цю ситуацію та ввімкнула її на 740-тисячну аудиторію, якій творчість Заліпухи не сподобалася.

"Немає нічого святого", "Люди, думайте мізками, що дивитеся, як ви підтримуєте і кого", "Це ж щедрівочка. Скільки ще бруду буде литись?" "Магія Різдва перетворилася в гопоту", – йдеться в деяких повідомленнях. Хейтерів блогерка послала на три букви.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та курва ще не на шконці? Може її пора вслід за кивою до кобзона відправити!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні