В українському місті росіяни розвісили камери для розпізнавання обличчя й автономерів

2
В українському місті росіяни розвісили камери для розпізнавання обличчя й автономерів
Щоб посилити контроль за мешканцями тимчасово окупованого Бердянська, ставленики російської влади збільшили на вулицях міста кількість камер зовнішнього спостереження високої роздільної здатності.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, тепер за допомогою цих пристроїв окупанти можуть розпізнавати обличчя та автомобільні номери українців.

"Завдяки примусовій паспортизації в Бердянську особиста інформація мешканців в руках ворога", - нагадав він.

Окрім того, зазначив Федоров, жителів окупованих міст залякують існуванням "нейромережі" для виявлення власників анонімних ТГ-каналів, зазначаючи, що ця “нейромережа” може виявляти автора повідомлення та інші його дії.

“Цими "заявами" окупанти ще раз підтверджують, що не можуть подолати спротив на ТОТ. І ще більше обмежують права свободи слова та думки”, - наголосив Іван Федоров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
free porn videos
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні