Польські фермери розблокували один із пунктів пропуску

0
Польські фермери розблокували один із пунктів пропуску
Польські фермери завершили блокування перед пунктом пропуску на українсько-польському кордоні "Медика – Шегині". В даний час рух вантажівок відновлено.

Про це йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

"За інформацією від прикордонної варти Польщі, сьогодні о 09:30 завершилася акція протесту перед пунктом пропуску "Медика – Шегині". Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у напрямку вʼїзду в Україну здійснюється у звичайному режимі", - зазначається у повідомленні.

У ДПСУ підкреслили, що прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск максимальної кількості вантажівок.

"Просимо водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень", - звернулися прикордонники.

Ситуація на українсько-польському кордоні
6 листопада польські перевізники заблокували кілька пунктів пропуску на польсько-українському кордоні. Йдеться про ПП "Ягодин - Дорогуськ", "Краківець - Корчова" та "Рава-Руська - Гребенне". Причиною страйку стало скасування вимоги для українських перевізників одержувати дозвіл на перетин кордону.

23 листопада почалося блокування пункт пропуску "Медика - Шегині". А 27 листопада стало відомо, що польські страйкарі планують цілодобове блокування руху вантажівок на напрямку пунктів пропуску "Медика-Шегині" на українсько-польському кордоні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні