Росіяни наберуться сил і знову нападуть - військовий попередив українців

0
Росіяни наберуться сил і знову нападуть - військовий попередив українців
Після виходу української армії на державний кордон 1991 року, росіяни все одно не припинять спроб захопити Україну.

Через 10-15 років Росія набереться сил і спробує ще раз напасти, сказав колишній боєць "Азову", боєць 3 ОШБр та інструктор "Військової школи командирів імені полковника Євгена Коновальця" з позивним "Мактавіш" в інтерв'ю ТСН.

"Для мене повернення кордонів 1991 року - це часткова перемога. Ми маємо зрозуміти, що ідеальним варіантом для нас було б знищення Російської Федерації як держави. Щоб вона розпалася на окремі держави, її захопила інша країна. Але виходячи з реалій ми розуміємо, що такого не буде. Навіть якщо ми повернемося до кордонів 1991 року, Росія ослабне, втратить можливість впливу на нас, втратить у політичному плані - з нею менше будуть рахуватися. Але вона залишиться як держава і вона не змінить ніколи свого рішення щодо України", - наголосив він.

Військовий вважає, що Росія завжди буде намагатися захопити Україну.

"Навіть якщо ми повернемось на кордони, нам доведеться продовжувати розвивати армію, зміцнювати політичні союзи, створити кордон між цивілізацією і РФ. І ми маємо бути готові, що через 10-15 років Росія, набравшись сил, у тому вигляді, якому вона буде тоді, спробує ще раз повернути втрачене. Це наші реалії. Наскільки сильними ми будемо, настільки меншим буде бажання у Росії на нас напасти знову", - вважає "Мактавіш".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні