На фронті загинули четверо військових з Волині

0
На фронті загинули четверо військових з Волині
У переддень великого християнського свята Різдва Христового чорна звістка прилетіла у громаду. На війні загинув житель села Великий Обзир – Артем Зуб, 1995 року народження.

Про це повідомляють у Камінь-Каширській міській об'єднаній територіальній громаді

У повідомленні йдеться, що під час виконання бойового завдання трагічно загинув молодий, відважний воїн, наш земляк із села Великий Обзир – Зуб Артем Олександрович, 1995 року народження. Життя солдата обірвалося 24 грудня 2023 року в Луганській області.

«У глибокій скорботі Камінь-Каширська громада. Висловлюємо щирі співчуття рідним людям Артема Зуба.Господньої підтримки вам, щоб прийняти страшну втрату. Нехай спочиває Герой у мирі, спокої, якого не судилося дочекатися через кляту війну. Вічна Слава, честь і пам'ять Захиснику! Назавжди у серцях та пам'яті людей, чий спокій боронив»,- йдеться у повідомленні.

Деталі прибуття скорботного кортежу із тілом загиблого воїна повідомлять додатково.



На війні з російськими окупантами загинув молодий Герой з Волині, головний сержант Володимир Баль, 1999 року народження.

Про це повідомили у Колківській громаді.

Про загибель Героя стало відомо 25 грудня, у день Різдва.

Загинув Володимир Баль 18 грудня 2023 року в Запорізькій області, під час ворожого обстрілу, отримавши поранення, несумісні із життям.

«Він до останнього був відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував військовий обов'язок у бою за Україну, її свободу і незалежність. Висловлюємо рідним та близьким загиблого Володимира щирі співчуття. Завжди пам'ятаймо про ту найвищу ціну, яку платять наші Захисники заради нашого мирного життя», - зазначають у громаді.

Про час зустрічі тіла Героя та чин поховання повідомимо додатково.



Захищаючи Україну від російського окупанта, героїчно загинув 25-річний Герой з Волині Ілля Фомін.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

Ілля Сергійович мужньо захищав Вітчизну від ворога з листопада 2022 року.

Старший солдат, вогнеметник вогнеметного відділення Ілля Фомін загинув 24 грудня 2023 року під час бойових дій з військовим формуванням ворога на Луганщині.

«Ще одне молоде життя забрала ворожа куля. Невимовний біль… У Героя залишилися батьки, дружина та брат. Батько відважного солдата, Сергій Єгорович нещодавно повернувся з пекла війни, де захищав рідну Батьківщину від російської навали. Усією громадою схиляємо голови у пошані перед світлою пам’яттю Українського Воїна. Щирі співчуття рідним і близьким захисника», - йдеться у дописі.

Ввечері у понеділок, 25 грудня, у пошані зустрічатимуть земляка-Героя на рідній Маневиччині. Про час зустрічі скорботного кортежу та про час поховання повідомлю згодом.



У неділю, 24 грудня, на Луганщині загинув 47-річний Герой з Волині Олександр Сілівончик.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

20 грудня йому виповнилося 47 років. Герой загинув поблизу села Діброва на Луганщині, залишаючись вірним військовому обов’язку до останнього подиху.

Олександр Сілівончик пішов до війська у перший же день повномасштабної війни, до того багато років пропрацювавши оператором котельні у локомотивному депо. Через стан здоров’я він не мав досвіду строкової армії чи служби під час АТО.

«Але по-іншому у такий час він би і не зміг. Бо був дуже достойним чоловіком і знав, що має захищати своє і своїх – дружину Тетяну, синів Максима і Дениса і всіх, кого любив. Щирий, відкритий, добрий», - зазначає міський голова у дописі.

Про час зустрічі тіла Героя та чин поховання повідомимо додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні