Стало відомо, яке українське місто рф спробує захопити наступним

0
Стало відомо, яке українське місто рф спробує захопити наступним
Останнім часом окупанти активізувалися в районі Бахмута – південніше і західніше від міста. Військовий оглядач, полковник запасу і колишній спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов припускає, що росіяни будуть наступати на Часів Яр Донецької області.

Про це він розповів в ефірі телеканалу FREEДОМ.

"Багато експертів називають ситуацію на цій ділянці фронту як початок оборонної операції Часового Яру. Тому очевидно, що противник навряд чи зважиться перекидати велику кількість ресурсів, зосереджених на Бахмутському напрямку, на інші ділянки фронту, адже йому так само важливо просуватися в напрямку міської агломерації Слов'янська і Краматорська", – пояснив він.

У зв'язку з цим масштабних переміщень російської армії на інші ділянки фронту найближчим часом не буде. Крім того, Селезньов прогнозує досить інтенсивні бойові дії.

"Що стосується інтенсивності бойових дій, то, швидше за все, ми в середньостроковій перспективі будемо спостерігати досить інтенсивні бойові дії російської армії, яка за підтримки своєї артилерії, і в деякій мірі авіації, буде намагатися просуватися вперед в напрямку на Часів Яр", – констатував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні