Верховна Рада чекає від Кабміну законопроєкту про мобілізацію

1
Верховна Рада чекає від Кабміну законопроєкту про мобілізацію
Кабінет Міністрів у понеділок, 25 грудня, мав би внести до Верховної Ради законопроєкт щодо удосконалення проведення мобілізації в Україні.

Про це керівник парламентської фракції «Слуга народу», член Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони і розвідки Давид Арахамія повідомив у Telegram.

«Сьогодні уряд мав би внести законопроєкт щодо мобілізації, над яким він працює на прохання військових. Сподіваюся, колеги з Кабінету Міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи. Бо відсутність цього законопроєкту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпости, про «Дію» і т.д.» – зазначив Арахамія.

За словами нардепа, алгоритм роботи не змінився: військове командування внесло запит на мобілізацію 500 тис. військових, а уряд розробляє правила.

«Президент чітко наголосив, що вимагає комплексного підходу до проходження служби у Збройних силах. Просто набрати нових людей і не вирішити проблеми тих, хто служить зараз, – не вихід. Парламент очікує готовий документ, який можна буде обговорювати на Комітеті. Військові потребують вирішення своїх проблем. Суспільство хоче почути відповіді на усі чутливі питання. Тож маємо продовжувати працювати, незважаючи на календар», – наголосив Арахамія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а злодія-крадія наших пенсій хряка порошенко-вальцмана з його синком олексієм порошенком чому на війну в піхоту на донбас не забираєте??? Га?
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ жидо-клоун зеленський З хряком порошенко-вальцманом!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні