Українців попереджають про нову фазу війни, яка багатьом буде незрозуміла

0
Українців попереджають про нову фазу війни, яка багатьом буде незрозуміла
Україна переходить в іншу фазу ведення бойових дій, яка багатьом буде незрозумілою. ЗСУ не будуть встановлювати якихось рекордів зі звільнення територій та будуть демонструвати суспільству якісь перемоги.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко в ефірі Еспресо.

"Це фаза, коли ми не будемо встановлювати найближчі пів року якихось рекордів зі звільнення територій, не будемо демонструвати те, що у нашому суспільстві асоціюється саме з перемогою. А коли ми говоримо про перемогу, то у першу чергу йдеться про звільнення територій, тобто у нас все добре, йде за планом, ми контрнаступаємо, звільняємо свої території - все це є ознакою того, що ми перемагаємо. Насправді це не зовсім так", - зауважив він.

Коваленко зауважив, що наступного року територія не є показником успіхів України.

"Показником наших успіхів будуть ті моменти, які багато хто не розуміє. Це, наприклад, наскільки ми збільшуємо кількість знищених окупантів, наскільки ми можемо утримати ту чи іншу ділянку, витративши на це менший ресурс, а росіяни, поклавши врази більший ресурс – це війна на виснаження", - підкреслив експерт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні