У Волинській області четверо чоловіків погрожували військовому

0
У Волинській області четверо чоловіків погрожували військовому
Чотири волиняни вимагали гроші у військового з погрозою застосування насильства.

Про це повідомили у Офісі Генерального Прокурора.

26-річний засуджений, який відбуває покарання у Маневицькій виправній колонії, вирішив «вибити» зі знайомого військовослужбовця 3 тисячі доларів надуманого боргу – та наприкінці жовтня 2023 року потелефонував йому з місць позбавлення волі із погрозами й вимогою віддати гроші.

Далі за справу взялися троє його раніше судимих спільників з волі – двоє 24-річних та 22-річний жителі Луцька. Вони навідалися у житло до потерпілого, а згодом постійно тероризували чоловіка, погрожували, били його.

У призначений день передачі коштів – 23 грудня 2023 року – в одному із закладів відпочинку у Луцьку зловмисників затримали правоохоронці. Суд обрав трьом чоловікам, які до вчинення злочину перебували на волі, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні