На заході України затримали 5 росіян: що сталося

0
На заході України затримали 5 росіян: що сталося
Впродовж двох тижнів, з 4 грудня по 22 грудня, на Тернопільщині викрили 15 нелегальних мігрантів, серед них – росіяни та білоруска.

Про це повідомляє Міграційна служба Тернопільської області.

Відомо, що у Тернопільській області з 4 грудня по 22 грудня тривали комплексні профілактичні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають в Україні. Відтак за цей період правоохоронці виявили 15 нелегальних мігрантів:

щодо 10 з них ухвалено рішення про примусове повернення до країни походження;
щодо 5 – про видворення за межі України.

Серед нелегалів троє громадян Росії, одна громадянка Білорусі та громадянин Республіки Азербайджан. Вони не виконали рішення про примусове повернення до країни походження. У дописі зазначають, що їх примусово виселять із подальшою забороною в’їзду в нашу країну строком на 5 років.

Також виявили ще двох росіян, які знаходяться в Україні без законних підстав. Щодо них прийнято рішення про примусове повернення, а інформацію передано працівникам Управління СБУ в Тернопільській області для проведення заходів згідно з чинним законодавством.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні