5 звуків у квартирі, які не можна ігнорувати

0
5 звуків у квартирі, які не можна ігнорувати
Ваш будинок може повідомляти вам, що щось не так, через специфічний шум чи звуки. Деякі з них свідчать про проблеми, тому вимагають негайної реакції та вжиття відповідних заходів. Якщо вчасно зреагувати на це, тоді не доведеться витрачатися на дороговартісний ремонт.

Про це пише ТСН.

Які звуки у квартирі вказують на проблеми із внутрішніми комунікаціями
Звук води, що тече. Якщо ви закрили всі крани, а вода все одно тече, це може свідчити про витік з труби. Тому варто перевірити ванну кімнату, заглянути під раковини, подивитися на лічильники, аби віднайти проблему протікання і якнайшвидше усунути її.

Звуки капання з крана. Коли чути такий звук, то проблема швидше за все з краном, у частині картриджа, який контролює потік води. Варто це перевірити, а за потреби замінити кран, бо така проблема може призвести до більш серйозних наслідків – витоку води або складного ремонту.

Шипіння газових приладів. Ці звуки попереджають про небезпеку витоку газу, тому слід негайно перекрити трубу газопостачання і викликати спеціалістів. Не треба самостійно лагодити газове обладнання, щоб не сталося вибуху. Також не слід вмикати поряд електроприлади, бо це може бути небезпечно.

Гудіння від мережі електропостачання. Такі звуки можуть свідчити про те, що в системі є проблеми, які треба негайно вирішити. Бо це може призвести до замикання в мережі електропостачання, поломки побутових приладів та пожежі. Тому, аби уникнути таких проблем, якщо є якість незрозумілі звуки від розеток, вмикачів та лічильника, варто негайно викликати електрика.

Булькання в туалеті. Коли з унітазу йдуть подібні звуки, значить, проблемою може бути засмічення чи поломка сантехніки. Якщо ви самостійно не зможете вирішити питання засмічення каналізації, то краще звернутися до сантехніка, який проведе діагностику каналізаційної системи і усуне проблему.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні