Коли в Україні почнуть діяти нові правила мобілізації

0
Коли в Україні почнуть діяти нові правила мобілізації
Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Горенюк пояснив, коли можуть вступити в дію зміни щодо мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Їх запропонували в зареєстрованих проєктах законів у Верховній Раді.

Про це пише 24 канал.

"Депутат розповів, що за проєкт закону в першому читанні Верховна Рада може проголосувати, ймовірно, в районі 10 – 12 січня 2024 року. Мовиться про проєкти законів №10378 та №10379.
Подання правок та розгляд правок в комітеті (орієнтовно 2 – 3 тижні). Розгляд в Раді законопроекту у другому читанні разом з усіма правками (думаю, десь в кінці січня закінчимо)", – написав Олександр Горенюк.

За його словами, законопроєкт набирає чинності через один місяць після його опублікування.

"Скоріш за все, нові правила мобілізації можуть почати діяти десь з початку весни. Це мій суб'єктивний прогноз", – сказав політик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні