На Волині попрощаються із чотирма загиблими Героями

0
На Волині попрощаються із чотирма загиблими Героями
У Луцьку відбудеться прощання із загиблими військовослужбовцями Олегом Демянчуком та Артемом Степчуком.

Про це повідомили у Луцькій міській раді.

У четвер, 28 грудня, о 10 годині 30 хвилин у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування Героїв.

Олег Олексійович Демянчук (22.12.1982 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 17 грудня в районі населеного пункту Синьківка Куп'янського району Харківської області.

Артем Васильович Степчук (20.06.1990 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та загинув 22 грудня в районі населеного пункту Першотравневе Куп'янського району Харківської області.

Поховають Артема Степчука у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Олега Демянчука на кладовищі села Покащів Луцького району.

До Ковеля прибуде кортеж «На щиті», який поверне додому тіло полеглого Героя Олександра Сілівончика.

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Герой востаннє повернеться додому у середу, 27 грудня. Орієнтовний час прибуття – 10:50.

Богослужіння біля дому загиблого (вул. Шевченка, 9) відбудеться у цей же день о 15:00.

Прощатися із воїном будуть 28 грудня.

11:00 – служба в соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці;
хода до центру міста;
12:00 – громадянська панахида на площі біля міської ради.
Похоронять Олександра Сілівончика на Алеї Героїв міського кладовища.

Просять ковельчан прийти на гідно провести воїна в останню земну дорогу. Вічна йому пам’ять, честь, слава і вдячність!

28 грудня у громаді – День жалоби.

47-річний Герой з Волині Олександр Сілівончик загинув у неділю, 24 грудня, на Луганщині. 20 грудня йому виповнилося 47 років. Герой загинув поблизу села Діброва на Луганщині, залишаючись вірним військовому обов’язку до останнього подиху. Олександр Сілівончик пішов до війська у перший же день повномасштабної війни, до того багато років пропрацювавши оператором котельні у локомотивному депо. Через стан здоров’я він не мав досвіду строкової армії чи служби під час АТО.



У Колківську громаду Луцького району «на щиті» привезуть 24-річного захисника Володимира Баля.

Просять жителів громади у середу 27 грудня о 13:30 год зустріти навколішки нашого Воїна. Про це повідомляють у фейсбуці на сторінці Колківської громади.

Рух кортежу: смт Колки (зі сторони с.Розничі) - вул.Грушевського- вул.Шкільна- будинок батьків.

Прощання з Героєм розпочнеться у четвер 28 грудня о 10:00 год біля батьківської хати. Молитва та спогади з молодим Воїном відбудеться у Молитовному будинку с.Розничі. Поховають захисника на новому кладовищі в смт Колки.

Володимир Баль народився у смт Колки Волинської області. Після школи навчався в Колківському ВПУ (нині Центр професійної освіти) за спеціальністю «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій автотранспортних засобів». Із 2018 року проходив службу за контрактом військовій частині 3045 Національної гвардії України. Із 2019 року служив на посаді командира групи. Герой жив у місті Вараш. Загинув Володимир Баль 18 грудня 2023 року в Запорізькій області, під час ворожого обстрілу, отримавши поранення, несумісні із життям. Він до останнього був відданий Військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував військовий обов'язок у бою за Україну, її свободу і незалежність.

У Володимира залишилися батьки, дружина і маленька донька.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні