Кому з українців у січні скасують пенсію

0
Кому з українців у січні скасують пенсію
Значна кількість пенсіонерів виходять на пенсію після 60 років. Однак, є і ті, хто може зробити це значно раніше, завдяки вислузі років.

Про це пише 24 канал.

Чому пенсіонерам скасовують пенсію
Скасування пенсійних виплат стосуватиметься лише тих пенсіонерів, які вийшли на пенсію за вислугою років і при цьому вони продовжують працювати за спеціальністю. Водночас якщо робота громадянина пов'язана з іншою галуззю, ситуація складається інакше.

Якщо особа працює за спеціальністю, яка не підпадає під закон про вислугу років, вона продовжить отримувати пенсію. Зазначимо, що для поновлення отримання пенсійних виплат, у цьому випадку, необхідно офіційно підтвердити своє звільнення.

Кількість набутого стажу впливає на розмір пенсії, тому вона має перераховуватись і збільшуватись. Розрахувати оновлені пенсійні виплати можна звернувшись у ПФУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні