Відомий український блогер одружився зі своїм хлопцем

6
Відомий український блогер одружився зі своїм хлопцем
Блогер-мільйонник Олег Машуковський заінтригував шанувальників новим відео, на якому постав разом зі своїм коханим Данею. Вони обидва позували в чорних смокінгах з білими сорочками та метеликами.

Про це пише Уніан.

Здавалося б, ніби нічого такого, що могло б передвіщати якусь важливу подію. Однак, це відео блогер підписав дуже лаконічно і інтригуюче: "Гірко". Також він додав обручку.

Шанувальники відразу ж почали вітати пару з весіллям. У коментарях вони пишуть:

"Просто вау! Вітаю"

"Це занадто красиво"

"Дуже стильно. Прийміть мої вітання"

"Я втратила всі слова від того, які ви красиві"

"Ух, будьте щасливі"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-15

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підарасти
Відповісти
Весілля зіграють і підуть разом захищати країну.
Відповісти
Хто мама,а хто папа?
Відповісти
Ну от коли українці будуть реагувати так як німці, тоді і в Європу може запросять, а доти нічого православних християн тягти туди. Московщина їм ближче. ????
Відповісти
І до чого Ти оце .... прости Господи написав? При чому тут Московшина? кщо я вважаю що гомосексуалізм це не нормально то що від всього я москаль. Мені огидні такі речі то чому я повинен називати нормальним те що нормальним не є. Ні я згоден, нищити їх це не нормально, якщо вже вони є то нікуди не дінешся але навіщо вони кричать на весь світ що вони такі, судити їх потім буде кому. Доречі гомосексуалізм нів'якій релігії не вважається нормою і вміст ними засуджується. Я так думаю що думаю Мрсковщина навпаки їм ближча то вечірку закатають з голими сраками іще і перед камерою своїми жопамиткрутять, то наші пацани дроном знімуть як оркі прямо в окопі можуть одне в одного в нашій армії такого не бачили ))))))) Я тобі скажу що і Тобі Млсковія ближча, бо це в них так прийнято "якщо ти думаєш не так як я значить ти зрадник".
Відповісти
Гидота
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні