Військовий експерт назвав два українських міста, які хоче захопити рф

1
Військовий експерт назвав два українських міста, які хоче захопити рф
Військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов прокоментував питання про те, якими можуть бути цілі ворога на найближче майбутнє і які населені пункти російські війська можуть намагатися захопити в Україні.

Про це пише Главред.

"Не важливо, які населені пункти, головне - захоплення території. Російська пропаганда працює таким чином, що, навіть якби війська РФ взяли населений пункт Хацапетівка, це представили б як взяття Берліна", - пояснив він.

Експерт нагадав про те, що те ж саме було і з Бахмутом, і з Соледаром, коли російська пропаганда "робить з мухи слона".

Він підкреслив, що диктатору Володимиру Путіну потрібне захоплення нових територій України.

"Тим більше, в Мережі вже гуляє інформація про те, що у РФ є плани і на 2025-й, і на 2026 роки. Медведєв згадав про "Новоросію", проект 2014 року, який передбачає захоплення Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей. І Путін сказав, що Херсон, Миколаїв і Одеса – це російська територія, а Одеса – взагалі російське місто. Так що проект "Новоросія" живе і процвітає в нинішній адміністрації Кремля", - додав Жданов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маленький нікчема виоішив, що може наводити "лад"в іншій державі, ге розуміючи, що народ цієї держави і сам за потреби здатен це зробити, і вже неоднлразово це доводив, але на свою землю ніколи нікого не пустить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні