В рф загадково помирають відомі посадовці з оточення путіна

1
В рф загадково помирають відомі посадовці з оточення путіна
Російський депутат і соратник президента Володимира Путіна був знайдений мертвим за загадкових обставин у середу, 27 грудня, після падіння з третього поверху свого будинку.

Про це пише ТСН з посиланням на Yahoo.

Зазначається, 46-річний Володимир Єгоров, який був членом правлячої партії Путіна "Єдина Росія", занурився на 9 метрів і загинув у своєму будинку в місті Тобольськ, розташованому в західно-сибірському регіоні Тюменської області.

Baza повідомило в своєму Telegram-каналі, що тіло Єгорова було виявлено в середу вдень у дворі будинку і що поліція з'ясовує причини його смерті. Fox News Digital звернувся до Міністерства закордонних справ Росії, щоб підтвердити повідомлення, але не отримав відповіді одразу.

The New York Post повідомляє, що Єгоров міг страждати від проблем із серцем перед смертельним падінням. Єгоров, який також був юристом, був змушений піти з міської адміністрації 2016 року після корупційного скандалу, за який він не був засуджений.

Це далеко не перша смерть відомих посадовців у РФ від початку повномасштабної війни в Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Помирають?Істоти здихають! Швидше б черга до *уйла дійшла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні