Назвали два найефективніші напої для лікування похмілля

0
Назвали два найефективніші напої для лікування похмілля
Приблизно за день можна впоратися з неприємним похміллям після гучного застілля, якщо будете пити два визначені напої.

Про це пише gazeta.ua.

Причина похмілля полягає в дії етанолу на організм. Ця токсична хімічна речовина є сечогінним засобом, який виводить воду з вашого тіла, змушуючи вас ходити до туалету.

Але ви також можете отримати зневоднення. Фармацевт Аббас Канані назвав два недорогі напої, які можуть допомогти вилікувати святкове похмілля.

Вода
"Ви можете замінити втрачену рідину, вживаючи м'яку рідину, яка щадить вашу травну систему, наприклад воду, газовану воду та ізотонічні напої", - каже фармацевт.

Вода допомагає відновити гідратацію вашого тіла. Алкоголь є сечогінним засобом і збільшує кількість сечі, що виділяється людиною. Втрата рідини в результаті цього може спричинити зневоднення та електролітний дисбаланс. Ці фактори сприяють похміллю.

Хоча пити багато води наступного дня є ключовим, велика кількість води між вживанням напоїв також може допомогти уникнути зневоднення.

Ще одна хороша ідея — випити багато води перед сном, радить незалежна благодійна організація Drinkaware. Ви також можете тримати склянку біля свого ліжка.

Хоча встановленої кількості немає, фармацевт рекомендував випивати від шести до восьми чашок або склянок рідини на день.

Томатний сік
Червоний напій корисний для підтримки гідратації, заповнення втрачених поживних речовин і допомагає функції печінки.

"Вживання томатного соку може допомогти метаболізувати та розщеплювати алкоголь ефективніше, тобто він не затримуватиметься у вашому тілі так довго", - зазначив Канані.

Немає встановленої кількості, скільки треба випити томатного соку, але фармацевт запропонував випити одну чашку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


Що краще пити взимку Що краще пити взимку
14 січня, 2023, 19:18
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні