Відома українська співачка зізналася, що стала мамою

0
Відома українська співачка зізналася, що стала мамою
Народна артистка України Наталія Могилевська в передноворічну ніч на сцені "95 кварталу" зізналася, що стала мамою.

48-річна артистка вже давно мріяла стати мамою, проте, як вона говорила раніше, в пріоритеті у неї була все ж музична кар'єра.

Зараз же вона зважилася на цей відповідальний крок. Як зізналася співачка в програмі "Квартал 95", вона усиновила двох дітей - 2 і 10 років.

Після виступу ведучий Євген Кошовий запитав у Могилевської, чи правда це та сім'я, яка до неї прийшла в будинок на початку війни і співачка зняла їх новому кліпі, а потім розповіла, що це довгий час трималося в секреті - що Наталя усиновила двох дівчаток. На що співачка відповіла:

Дві дівчинки. Два рочки і десять"

Крізь сльози вона розповіла подробиці про своїх дочок:

Діти дуже сильно травмовані. Наприклад, Саша, моя донечка, кілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій сім'ї, в столичне життя, і сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав"

На питання Кошового, чи можна йому показати залу фотографію, Могилевська погодилася, після чого знімок був виведений на екран:



Співачка уточнила, що обличчя дітей не показує, бо навіть у школі не знають, що вони були удочерені. "Це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше", - додала Наталя.

Варто відзначити, що у Могилевської є кохана людина, яка у всьому її підтримує. Ймовірно, це рішення вони прийняли спільно.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповідала, що більше 10 років була одна. Через кар'єру у неї не було часу будувати особисте життя. Однак, пізніше вона про це пошкодувала. Як розповіла артистка, вона переживала з приводу того, що у неї не було дітей.

Також співачка сказала, що не сумнівається в перемозі України:

Я свято вірю в нашу перемогу. Я точно знаю, що прийде день, коли ми візьмемо всі наші самопальні безпровідні лампочки, вийдемо на вулиці, висвітлимо всі будинки, всі міста, щоб навіть з космосу весь світ побачив, що найсвітліша точка планети - наша Україна"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні