Завтра у Волинській області попрощаються з двома загиблими Героями

0
Завтра у Волинській області попрощаються з двома загиблими Героями
У вівторок, 2 січня, на Волині прощатимуться з загиблим земляком, гранатометником 14-ої бригади оперативного призначення Національної гвардії України Миколою Васильовичем Міськом.

Про це повідомили у Рожищенській громаді.

Траурний кортеж з тілом Героя рухатиметься через Рожище, Топільне до рідної домівки в селі Оленівка (вул. Миру, 59), де й відбудеться в 11.30 год. відспівування загиблого захисника України.

«Просимо жителів громади гідно провести Героя в останню земну дорогу, створити живий коридор за маршрутом слідування траурного кортежу», - звертаються у громаді.

Поховають Героя на сільському кладовищі.

«Прийдіть вшанувати Воїна світла, котрий захищав кожного з нас, та підтримати родину у цей нелегкий час», - закликають у дописі.

Нагадаємо, Герой загинув 1 грудня в результаті мінометного обстрілу в Запорізькій області.



У вівторок, 2 січня, на Волині прощатимуться із померлим Героєм Володимиром Гапончуком.

Про це повідомили у Колківській громаді.

траурний кортеж із тілом захисника зустрінуть 1 січня орієнтовно о 16:45 в селищі Колки.

«Орієнтовний час зустрічі 0 16.45 год. в смт Колки (заправка Chipo) далі рухаємся вул.Грушевського,Центральна(поворот на Старосілля) в с.Старосілля по вул. Волі до повороту на Годомичі вул.Незалежності далі біля школи поворот на вул.Шкільна до домівки Героя вул.Відродження», - йдеться у повідомленні.

Церемонія прощання з Володимиром Гапончуком у вівторок, 2 січня.Чин поховання і час повідомимо додатково.

Нагадаємо, 28 грудня в Миколаївській області помер старший сержант Володимир Антонович Гапончук, який був призваний на військову службу 26 лютого 2022 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні