Підполковник розповів, що станеться, якщо Захід зупинить допомогу Україні

8
Підполковник розповів, що станеться, якщо Захід зупинить допомогу Україні
Якщо західні держави припинять надавати допомогу Україні, це було б вкрай неприємною подією, адже це додасть труднощів українським військовим. Проте ситуація у такому разі може скластися не настільки песимістично, як ми бачимо у прогнозах західних аналітиків.

Таку думку висловив підполковник запасу, викладач Національного університету "Львівська політехніка", військовий експерт Володимир Гулима, повідомляє Обозреватель.

Аналітики західних країн часто роблять прогнози, опираючись на ментальність, ставлення до ситуації та якісь внутрішні переконання.

"Справа в тому, що за всієї поваги до західних аналітиків, ми вже неодноразово переконувалися в тому, що їхні оцінки робляться, зважаючи на ментальність, ставлення до ситуації, якісь внутрішні усвідомлення і переконання. Вони дуже обмежено використовують інформацію про те, що реально відбувається в часі і просторі. Так, відсутність західної допомоги ускладнить завдання наших Збройних сил, це було б вкрай неприємною подією. Водночас ми розуміємо, що припинення супротиву означатиме кінець держави і дуже велику біду для нашої країни", – зазначив Гулима.

За його словами, можлива зупинка надання Україні допомоги Заходом, звісно, додасть труднощів, але не варто розглядати ситуацію надто песимістично.

"Тим більше, що вже надходить певна інформація про відновлення спроможностей нашого оборонного комплексу щодо тих зусиль, які наша держава докладає задля того, аби підтримувати боєздатність армії", – сказав підполковник запасу.

На його думку, не все так песимістично. Але він зазначає, що в той же час не варто поширювати райдужних настроїв.

"Я вважаю, що не все так песимістично, хоча, звісно, райдужних настроїв також не варто поширювати. Треба розуміти, що це важка війна, це проблема і горе, до якого треба адекватно ставитися. Якщо ми не зупинимо супротивника на сході, нам доведеться воювати і в центрі, і навіть на заході", – зазначив Володимир Гулима.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
державні крадії радянських людських заощаджень з ощадбанку УРСР і пенсій в пенсіонерів З СЕБЕ-ухилянтів разумкових-зеленських-порошенських-міністерських-депутських сцикунів і ваших дітей-кумів-сватів-родин ПОЧНІТЬ мобілізовуватись, а потім розказуватимете як всим іншим вами скотами обкраденним людям мобілізовуватись!!!!!!
Відповісти
а злодія-крадія наших пенсій хряка порошенко-вальцмана з його синком олексієм порошенком чому на війну в піхоту на донбас не забираєте??? Га?
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ жидо-клоун зеленський З хряком порошенко-вальцманом!!!
Відповісти
Трикратний Крадій Мізерних Пенсій і заощаджень людей з ощадбанку урср клоун зеленський ХYЙЛО ЛАЛАЛА!!! зе-ХРЯК трикратний КРАДІЙ ПЕНСІЙ порошенко-вальцман з сYчкою гонтаревою і кулявлобом-яценюком ТРАХАНІ трикратним ЖИДІВСЬКИМ крадієм пенсій СМЕРДЯЧИМ клоуном зеленським Є жидо-СМЕРДЯЧИМ ГІВНОМ і повинні довічно сидіти на нарах!!!!!!
Відповісти
всі президенти з урядами й депутатами Вкрали наші заощадження ГРОМАДЯН УКРАЇНИ з ощадбанку УРСР і неповернули награбоване нам і мало того... тепер ще вимагають пограбованих громадян йти замість них йти захищати цю сцикливо-ухилянтську провладну нечисть вдобавок трикратно крадуЩІ пенсії захмарно підвищуючи собі і чиновникам крадійські зарплати!!! простих людей довели до зубожіння! та пішли ви зе-бандити нахYй!
Відповісти
а злодія-крадія наших пенсій хряка порошенко-вальцмана з його синком олексієм порошенком чому на війну в піхоту на донбас не забираєте??? Га?
Відповісти
Щоб ви там трикратно крадущі наші пенсії при зе-бандитській владі всі отак повиздихали Нах.й!!!!!
Відповісти
ХАЙ ПОДОХНЕ ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ жидо-клоун зеленський З хряком порошенко-вальцманом!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні