Стало відомо, коли росіяни можуть знову масовано атакувати Україну

0
Стало відомо, коли росіяни можуть знову масовано атакувати Україну
У Повітряних силах розповіли, чи існує ймовірність повторного масованого удару росіян.

Про це в ефірі телеканалу КИЇВ24 сказав речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

За його словами, росіяни завчасно програмують та направляють ракети, якими обстрілюють Україну. Вони налаштовують маршрут, що дає змогу окупантам завдати повторної повітряної атаки протягом найближчого часу.

"На підготовку 4 дні достатньо, якщо у них є певні шаблони. Ракета програмується, забивається її маршрут, де її повернути направо, де її повернути наліво, а де опуститися та вийти на удар. Це технологічний виріб, він програмується спеціалістами, тому думаю в них є можливості", – розповів речник ПС.

Ігнат також додав, що окупанти нині переходять до недоторканого запасу озброєння. Протягом останнього часу росіяни зазвичай використовують ракети типу "Х" повітряного базування, а от "Калібри" вони застосовують рідше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні