Мер окупованого українського міста розкритикував «95 Квартал»

0
Мер окупованого українського міста розкритикував «95 Квартал»
З нагоди Нового року "Вечірній Квартал" презентував тематичний випуск. Так, під час шоу гумористи пожартували про Скадовськ. На це різко відреагував мер Олександр Яковлєв.

Про це пише 24 канал.

Він переконаний, що не варто сміятися над містом, яке в окупації. Міського голову активно підтримали жителі Скадовська й інші громадяни України.

Міський голова Скадовська розкритикував "95 Квартал"
Олександр Яковлєв вважає недоречним жарт коміків про "с*ськ* зі Скадовська", який згадали під час новорічного випуску "Вечірнього Кварталу". Політик переконаний, що гумористи мають попросити вибачення після цього інциденту, адже попри те, що у місті й справді значна кількість жителів володіє російською мовою, місцеві також чудово розуміють й розмовляють українською.

"Дуже правий був Петлюра, який казав: "Нам не так страшні московські воші, нам страшні українські гниди". Жарти про "с*ськ*" зі Скадовська, напевно комусь здаються дуже дотепними. Але хай це буде на совісті режисерів. Сподіваюся у них вистачить сили попросити вибачення перед українцями. Скадовськ сьогодні в окупації, і дійсно, чого зараз потребують скадовчани, – це підтримки", – підкреслив мер міста.

До того ж у відповідь на невдалий жарт "кварталівців" Олександр Яковлєв заявив про початок флешмобу "Скадовськ говорить українською" і продекламував вірш Григорія Чубая "В двадцятий вік не просто жити". Так, міський голова закликав жителів міста зробити те саме.

Який жарт образив жителів Скадовська
У новорічному випуску "95 Квартал" пожартував про українку, яка переїхала зі Скадовська на Закарпаття. Гумористи показали пародію на те, як російськомовна дівчина старається говорити українською, часто ненавмисно спотворюючи значення слів.

Так, під час знайомства з мешканцем Закарпаття дівчина сказала, що вона "с*ськ*товська", маючи на увазі, що до повномасштабного вторгнення жила в Скадовську, курортне місто біля Чорного моря в Херсонській області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні