Сьогодні у Волинську область «на щиті» привезуть тіла трьох загиблих Героїв

0
Сьогодні у Волинську область «на щиті» привезуть тіла трьох загиблих Героїв
У середу, 3 січня, до рідної домівки на Волині «на щиті» повертається тіло Героя України Пархомука Віталія Васильовича.

Про це повідомили у Заболоттівській громаді.

Орієнтовний час прибуття 12:00-13:00 год.

Пархомук Віталій Васильович – військовослужбовець танкового взводу 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. Під час вторгнення Росії в Україну героїчно виконував свій обов'язок на північних рубежах нашої країни.

8 березня 2022 року старший солдат Віталій Пархомук під час контрнаступу на противника в районі селища Макарів завдав значних втрат ворогу і героїчно загинув, захищаючи своїх побратимів.

Указом Президента України №127/2022 від 12 березня 2022 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі старшому солдату Пархомуку Віталію Васильовичу посмертно присвоєно звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка».

«Прохання гідно зустріти воїна, створивши «живий коридор» та віддати йому останню шану. Щирі співчуття родині, вічна пам'ять нашому Захиснику», - звертаються до жителів громаді.



У середу, 3 січня, на Волині «на щиті» зустрінуть двох полеглих Героїв Олега Патіюка та Олексія Сироту.

Про це повідомляє Копачівська громада.

Просять гідно зустріти загиблого Героя Олега Патіюка 3 січня о 12 годині.

Чин похорону відбудеться о 13 годині в церкві села Кременець.

Також у середу, 3 січня, о 14 годині зустрічатимуть Героя Олексія Сироту. Траурний кортеж буде їхати через вулиці Першотравнева і Ювілейна до будинку загиблого. Чин похорону відбудеться 4 січня на 12 годину в Святовознесенському храмі села Копачівка. Поховання Олексія Сироти буде в селі Щурин.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні