У новорічному зверненні путіна знайшли дивні сенси

0
У новорічному зверненні путіна знайшли дивні сенси
Цього року промова Володимира Путіна з нагоди Нового року тривала 3 хвилини 39 секунд. Виступ 2024 був рекордно коротким і значно відрізнявся від минулорічного.

Про це 24 Каналу сказав політтехнолог Михайло Шейтельман.

Слів не знайшлося
Якщо згадати 2023 рік, то президент РФ примудрився наговорити аж на 9 хвилин. Вона була сповнена конкретики, важливих слів.

"До прикладу, "Донбас", "НАТО", "агресія", "військові". Фраз типу "ми захистили", "боремось", "перемагаємо". Був екскурс в історію. Це було на 9 хвилин. Зараз 3 хвилин 39 секунд ні про що. Це було дуже дивно", – сказав він.

Цілком можливо, що у Кремлі пізніше зрозуміли, що "щось пішло не за планом". Тому на арену випустили Дмитра Медвєдєва, який мав врятувати ситуацію. Втім, він майже повторив промову Путіна 2023 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні