Відома українська співачка обматюкала деяких українців: що сталося

0
Відома українська співачка обматюкала деяких українців: що сталося
Українська співачка та модель Даша Астаф'єва емоційно звернулася до тих, кому неприємно бачити у своїй стрічці в соцмережі кадри з війною в Україні.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Астаф'єва розмістила скрін сторіз однієї косметологині, яка попросила своїх друзів, які не в Україні, не постити "страшні картинки" вибухів та смертей в нашій країні. "Ті, хто в Україні й так бачать все на власні очі. Хто за кордоном – лише шарахається і впадає в паніку, краще від цього нікому не стане!" – пише дівчина.

Цей допис дуже тригернув Дашу Астаф'єву. Вона емоційно звернулася до цієї дівчини, і, не підбираючи слів, висловила все, що вона думає про таких людей:

"Ідіть на х*й! Всі, бл*дь, до одної! Тому що, якщо б ви сьогодні, бл*дь, як ви кажете, були у Києві, ви б як всі нормальні люди постили те, що сталося в Києві. Вибухи, смерті і, бл*дь, прильоти по будинках, де живуть живі люди. Не військові, ні ще хтось. Як у вас є лише совість писати мені в особисті. Я вас всіх ненавиджу. Я прошу вас схаменутися і захищати рідну країну, тому що це єдине, що лишилося всім нам сьогодні робити. У*бани, бл*дь", - не стримала емоцій артистка.

Зазначимо, що таким чином Даша Астаф'єва відреагувала на масований ракетний обстріл Києва російськими окупантами в ніч проти 2 січня. Внаслідок ворожого обстрілу дві людини загинули і 49 зазнали поранень. Росіяни спочатку запустили дрони, потім почали гатити по місту балістичними ракетами, уламки яких зруйнували будинки та пошкодили газогін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні