Сьогодні на Волинь привезуть тіла трьох загиблих Героїв

0
Сьогодні на Волинь привезуть тіла трьох загиблих Героїв
У п'ятницю, 5 січня, о 12 годині волинян просять гідно зустріти Героя Олексія Левковського.

Про це повідомили у громаді.

Траурний кортеж буде їхати до будинку Героя на вул. Рожищенська.

Чин похорону відбудеться в храмі святого Іллі с Копачівка о 13 годині.



У п'ятницю, 5 січня, на рідну Волинь востаннє повертатиметься загиблий Герой, наш земляк, житель села Чарторийськ Сергій Олексійович Вейна.

Про це повідомив Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк.

«Зустрічаємо автомобіль з тілом Воїна 5 січня, орієнтовно об 9 год. в урочищі «Рудня», далі через Колки, Розничі, Граддя, Довжиця, Велика Яблунька, Оконськ, Маневичі по Проспекту Волі, вул. Незалежності до ЦРЛ. Опісля по вул. Незалежності до автостанції, вул. Луцька, пост ДАІ, Северинівка, Кам’януха, Гута Лісівська, Цміни, Чарторийськ.

Прошу гідно з пошаною та молитвою зустріти полеглого українського захисника, який віддав своє життя за Вітчизну за спокій кожного з нас», - наголошують у дописі.

Про дату та час поховання буде повідомлено згодом.



У п'ятницю, 5 січня, волинян кличуть зустріти кортеж з тілом загиблого Героя Мельничука Андрія Сергійовича. Траурний кортеж з м. Луцьк до домівки загиблого в смт Мар’янівка.

Про це повідомили у Мар'янівській селищній раді.

Орієнтовно з 12:00 год – 12:30 год кортеж буде слідувати через центр селища Мар’янівка вул. Соборна, вул. Незалежності, вул. Залізнодорожна, траса Горохів-Берестечко, вул. Садова, вул. Лесі Українки до домівки загиблого.

05.01.2024 року заупокійна панахида в оселі загиблого о 18 год.

Похорон відбудеться в суботу, 6 січня 2024 року.

Початок поховальної процесії в оселі загиблого о 12 год.

Траурна процесія прямуватиме від дому загиблого Героя до Храму святих апостолів Петра та Павла смт Мар'янівка (через центр).

Поховання відбудеться на кладовищі смт Мар’янівка.

Жителів смт Мар'янівка, с. Цегів, с. Борочиче та інших населених пунктів громади просять гідно вшанувати Захисника України, який 2 січня героїчно загинув у районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні