Стало відомо, про плани росіян на фронті 2024 року

0
Стало відомо, про плани росіян на фронті 2024 року
Російські війська протягом 2024 року надалі намагатимуться вийти на кордони Донецької і Луганської областей, а також до річки Оскіл. У планах ворога – ліквідація Роботинського виступу і зони дій українських військ на лівобережжі Херсонщини.

Таку думку висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Сергій Грабський в інтерв’ю "РБК-Україна".

Плани російських військ на фронті 2024 року
Експерт оцінив перспективи російських військ на фронті 2024 року. За його словами, якщо окупанти діятимуть на полі бою у нинішній своїй манері, то значних успіхів у них не буде.

"Підкреслю – значних успіхів. Тому що вони будуть і надалі прогризатись у нашу оборону, будуть намагатися відкушувати невеличкими клаптиками нашу територію, як вони діяли протягом 2022-2023 років. Вони до Бахмута 45 кілометрів йшли 400 днів, але вони пройшли ці кілометри. Не можна сказати, що вони вели безуспішні дії. В їхніх розрахунках ці дії успішні, тому що для них рівень втрат, або як ми кажемо больовий поріг, є абсолютно іншим", – пояснив Грабський.

Яке завдання стоїть перед окупантами на фронті зараз
Експерт вважає, що на сьогодні росіяни намагаються виконати стратегічне завдання, поставлене ще 17 квітня 2022 року. Йдеться про вихід військ на кордони Донецької і Луганської областей.

Додаткове важливе завдання для загарбників – вихід до річки Оскіл, ліквідація Роботинського виступу і зони, в якій діють ЗСУ на лівобережжі Херсонщини.

"Тобто у росіян є завдання, але інше питання – як вони будуть виконувати ці завдання", – зазначив полковник запасу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні