Росія готується до нової атаки

0
Росія готується до нової атаки
Керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону заявила, що Росія готує черговий ракетний удар по Україні.

Про це пише УНІАН.

Вона зазначила, що вчора росіяни вивели фрегат "Адмірал Макаров" на бойове чергування у Чорному морі, а пізніше вночі до нього доєднався фрегат "Адмірал Ессен".

"Тобто два фрегати, спорядження яких може сягати 16 калібрів знаходяться на бойовому чергуванні. Це надзвичайно високий рівень ракетної небезпеки з моря", - наголосила Гуменюк.

Вона нагадала, що "Калібри" це високоточна зброя, яка може "досягати" всієї території України і тому треба бути дуже уважними до сигналів повітряної тривоги.

"Те, що вони почали виводити ракетоносії може свідчити про підготовку наступного ракетного удару – буде він точковий чи масований навіть не так принципово, тому, що ми спостерігаємо, що відповідну активність ракетну ворог намагається тримати", - наголосила Гуменюк.

При цьому додала, що Росія "створює системне" напруження для систем ППО.

"І це свідчить про те, що вони обізнані, що вона посилена і намагаються знайти способи як її обійти", - додала керівниця об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня.

За її словами, мала задіяність "Калібрів" під час останніх ракетних атак свідчить, що в окупантів все ж таки є складності з логістикою та інфраструктурою забезпечення завантаження і розваження, обслуговування всього, що пов’язано з цим видом озброєння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні