На блокпості чоловіка забрали до ТЦК, а дружину з дитиною залишили на трасі

1
На блокпості чоловіка забрали до ТЦК, а дружину з дитиною залишили на трасі
В Україні триває беззаконня представників ТЦК та СП. Так, на Закарпатті, військові зупинили автомобіль і у жорсткій формі погрозами змусили водія виїхати до ТЦК, покинувши його дружину та дитину на трасі.

Про це народний депутат від партії "Слуга народу" Георгій Мазурашу повідомив у Facebook.

"Закарпаття. Зупинили на блокпості, водія люди у військовій формі ("військоматні" по ідеї) у жорсткій формі погрозами змусили поїхати в ТЦК. На те, що в машині залишаються дружина з дитиною, не зважили. Сказали оформлять повістку до його ТЦК (Дніпро) і відпустять. Обманули. Насправді після цього він "зник". Телефон забрали, напевно (за крадіжки людей і незаконне відбирання речей та утримання нікого ж не покарали, а отже система каже "можна" займатися беззаконням (що б там не говорив публічно наш Президент)" , - написав Мазурашу.

За його словами, чоловік тепер прогнозовано у Хустському ТЦК, або вже повезли на Рівненщину.

"Дружина з дитиною залишились в машині. Чекали, що повернеться, так же сказали "військоматні". Практику водіння жінка не дуже має. Прочекали розгублені з дитиною з обіду до вечора там, біля ТЦК. Вночі вже пішли шукати де переночувати. В поліції порадили не писати заяву, мовляв, марно витратять час”, - написав нардеп.

Мазурашу зазначив, що про цю ситуацію йому розповів доброволець ЗСУ, оскільки цих знає людей.

"Увага, запитання. Чи буде таким чином мобілізований реально захищати Вітчизну? Які емоції щодо військових, влади, рідної країни відчуває ця громадянка України, її викрадений людьми у військовій формі чоловік, дитина, на очах якої викрадали тата? Яким чином таке беззаконня мало б допомагати Україні успішніше протистояти рашистській агресії? Чи не свідомо займаються таким шкілництвом, аби швидше довести Україну до стану неспроможності протистояти агресорам?" , - наголосив народний обранець.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро їх будуть газделити. Бо стільки зашкварів, якісь розслідування , а нічого не змінюється. Як були ''гопничі'' замашки так і залишилися. Ніби владі така ситуація потрібна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні