Що робити, якщо вам холодно в ліжку

2
Що робити, якщо вам холодно в ліжку
Відчуття холоду неприємне й незручне, тож аби не крутитися довго в ліжку та солодко заснути запам’ятайте собі ці поради, які, можливо, колись вам знадобляться.

Про це пише 24 канал.

Одягайте кілька шарів одягу
Замініть свою літню піжаму з шортиками на утеплений зимовий варіант зі штанами або ж одягніть светр та лосини. І нехай вам буде не зовсім зручно, але таким чином ви зможете зігрітися.

Одягайте теплі шкарпетки
В зимову пору теплі шкарпетки є в кожного з нас, тож не лінуйтеся їх одягнути, коли змерзаєте в ноги. Вони допоможуть вам швидко зігрітися і тіло перестане мерзнути. Бо, як відомо, якщо холодні кінцівки, то й тіло змерзає.

Закривайте штори
З настанням темряви закривайте в кімнаті штори чи жалюзі. Таким чином вони не дадуть холодному повітрю циркулювати по кімнаті. Також закривайте міжкімнатні двері.

Пийте гарячий напій
Такі гарячі напої як чай чи компот здатні наділити тіло теплом. Лише від того, що ви будете тримати чашку в руках ви відчуєте довгоочікуване тепло.

Використовуйте суху грілку
Поставте на кілька хвилин у мікрохвильову піч один чи кілька мішечків з крупою та поставте їх у ліжко перед тим, як будете приймати душ. За цей час суха грілка нагріє вам місце.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто треба надзюрити під себе у ліжку і одразу стане тепло...
Відповісти
пердіти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні