Чи може Україна залишитись без ракет для відбиття атак рф

0
Чи може Україна залишитись без ракет для відбиття атак рф
Україна продовжує отримувати системи озброєння від союзників. Утім, лише нащодавно РФ здійснила дві масовані атаки на українські міста.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону сказав, що хвилюватися не варто, пише ТСН.

"У нас йде нормоване постачання ракет. Так ми витратили якісь запаси, які нам дали партнери. Йдуть зараз процеси щодо того, щоб і надалі забезпечувати Україну нормою ракет, яка необхідна для відбиття повітряного нападу", - сказав він.

Він зазначає, що Уряд Сполучених Штатів і всі наші союзники прекрасно поінформовані щодо стану нашої протиповітряної оборони, забезпечення ракетами і так далі.

"Ви бачите, що інші є заяви, попри те, що США, Німеччина нам надають можливість відбиватися завдяки тим поставкам зенітних керованих ракет. Можливо, буде долучена і Японія, яка передаватиме через Сполучені Штати якусь частину ракет для України. Ми розуміємо, що в кожній країні є законодавство, яке так чи інакше обмежує торгівлю зброєю", - додає Ігнат.

Він резюмує, що атаки РФ можуть лише посилюватися.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні