Росіяни кілька днів поспіль штурмують українське місто із усіх напрямків,- ISW

0
Росіяни кілька днів поспіль штурмують українське місто із усіх напрямків,- ISW
Російські війська ведуть штурмові дії з усіх напрямків у бік Авдіївки Донецької області та завдають авіаударів по місту.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW), передає ТСН.

Американські аналітики наводять цитату керівника Авдіївської міської військової адміністрації Віталія Барабаша за 7 січня, який розповів, що російські війська третій день поспіль ведуть активні штурмові дії з усіх напрямків у бік Авдіївки.

"7 січня російські та українські війська продовжили бойові дії поблизу Авдіївки, однак підтверджених змін лінії фронту на цьому ділянці не було. Російські та українські джерела стверджують, що позиційні бої тривали на північний захід від Авдіївки в районі Новобахмутівки, Степового та Авдіївського коксохімічного заводу та на південний захід від Авдіївки в районі Первомайського, Невельського та Водяного", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що підрозділи 9-ї мотострілецької бригади (1-й армійський корпус "ДНР") продовжують діяти поблизу Авдіївки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні