На заході України співробітники ТЦК викрали чоловіка: його шукають

1
На заході України співробітники ТЦК викрали чоловіка: його шукають
Народний депутат від "Слуги народу" Георгій Мазурашу розповів про ще один скандальний випадок викрадення військовозобов’язаного чоловіка у Закарпатській області працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ТСН.

Так, за його словами, до нього звернулась жінка та мама двох дітей, яка вже понад місяць шукає "зниклого" чоловіка після зустрічі з представниками військкомату у Хусті.

Депутат процитував її лист без прізвищ та імен, аби у жінки потім не виникли проблеми.

"Прочитала статтю про зниклого чоловіка на Закарпатті. Сама маю схожу ситуацію. 18.11.23 чоловік <…> (Х.ХХ.1989) приїхав до Хуста і його на вокзалі забрали до ТЦК. Виписали штраф і повістку. Зі слів чоловіка, його потім передали прикордонникам і під погрозами застрелити і пустити по Тисі змусили підписати зізнання, що він ніби хотів перейти кордон. Потім привезли на вокзал, звідки він пішов до готелю. Звідти і розказав про це все", - йдеться у листі жінки.

Вона також додала, що наступного дня, 19 листопада, вона ще раз спілкувалася зі своїм чоловіком, після чого він припинив виходити на зв'язок.

"Я звернулася до поліції, але кримінальну справу не відкрили, мотивуючи це тим, що він був в ТЦК Мукачево. Я дзвонила в Мукачево в ТЦК і 26.11.23 мені там сказали, що чоловік вже десь у Рівному, але документів у них немає, бо вони у Хустському ТЦК. Потім справу не відкривали до 15 грудня. ТЦК не відповідає на адвокатський запит. Зараз я з дитиною, якій ще немає двох років, ходжу і шукаю його по структурах, які нічого мені не відповідають, і все дуже заплутано. Чоловік на зв'язок не виходить – телефон вимкнуто від 22.11.23. Допоможіть, будь ласка, бо я мама в декреті. Маю двох дітей (9 років та 1 і 11 місяців). Допоможіть знайти мого чоловіка", - розповіла жінка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так вони таким постійно займаються!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні