Український десантник в одному бою спалив 4 російські бронемашини

0
Український десантник в одному бою спалив 4 російські бронемашини
Протитанкіст 79 ОДШБр в одному бою знищив чотири бойові броньовані машини, зірвавши ворожу атаку.

Про це 8 січня повідомили Десантно-штурмові війська ЗС України.

Повідомляється, що днями ворог зробив спробу прорвати оборонні порядки Таврійських десантників на Донеччині, кинувши на штурм п’ять одиниць бойової броньованої техніки разом з піхотою.

«У цьому бою особливо відзначився протитанкіст одного з підрозділів бригади – молодший сержант Андрій Г. на позивний “Сєдой”. Влучними пострілами з протитанкового ракетного комплексу “Джавелін” він знищив чотири броньовані машини, зірвавши атаку ворога. Тим самим вправний воїн довів особистий рахунок знищеної ворожої техніки до 22 одиниць», – йдеться в повідомленні.

У підсумку десантники 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ відбили штурм – техніка залишилась горіти у полі, а більшість бійців ворожої піхоти було знищено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні