Стало відомо, до якого місяця росіяни зможуть активно наступати

0
Стало відомо, до якого місяця росіяни зможуть активно наступати
Ексспівробітник СБУ Іван Ступак вважає, що російські окупанти зможуть активно наступати на фронті до кінця березня 2024 року.

Таку думку Ступак висловив у коментарі 24 каналу.

"Моє бачення, що березень – кінець березня – це та точка, до якої вони будуть спроможні тиснути. Після цього ситуація, припускаю, перейде в руки України і буде наша відповідь", - наголосив експрацівник СБУ.

Він зауважив, що серйозних проблем у росіян із логістикою немає, однак на Херсонщині за останні півтора місяця українські сили систематично знищують вороже забезпечення продуктами, ліками, боєкомплектами. Найбільшої шкоди завдають саме дрони. Тож, на його думку, проблеми з постачанням та постійними втратами сили та техніки не можуть зрештою не дати наслідків.

Ступак припускає, що після президентських виборів Володимир Путін може оголосити мобілізацію, оскільки йому більше не доведеться отримувати додаткову прихильність громадян.

"Найімовірніше, росіяни оголосять мобілізацію у квітні. Ми не знаємо, чи вона буде часткова, чи повна. Від моменту оголошення мобілізації до відправки підготовленого військового проходить 3 – 4 місяці. Тож якщо у квітні оголосять мобілізацію, то орієнтовно липень – серпень можна побачити їхні війська", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні