7 типів чоловіків, яких варто уникати

0
7 типів чоловіків, яких варто уникати
Існують типи чоловіків, яких краще оминати та уникати контактів з ними. Вони можуть лише спустошити та наситити життя негативом.

Про це повідомляє психолог Кароліна Мірошніченко, пише Главред.

Не здорова наполегливість
За словами психолога, це не ті чоловіки, які просто завжди досягають свого, а дійсно хворобливо наполягають на самому початку стосунків.

"Ці чоловіки намагаються в перші дні тижні знайомства зробити так, щоб він був у вашому житті кожного дня. Він запалює подарунками, квітами айфона, ми телефонами, різноманітними і або якщо в нього нема на то можливість піти це просто постійна його присутність", - вказує психолог.

Вона вказує на те, що насправді чоловіки подібної моделі поведінки хочуть відразу забрати вас у свою пастку.

Зазвичай це поведінка типового агресора, який далі буде проявлятися все наполегливіше та можна грубіше.

"Поки ви уже не будете сидіти вагітна без грошей і без друзів, я знаю, звучить як фільм жахів про те, як я гадаю, це не секрет, що агресори створюють як можна скоріше всі умови, щоб жінка залежала від нього повністю", - наголошує Кароліна Мірошніченко.

Не емпатійні чоловіки
Психолог вказує на те, що деякі чоловіки не здатні користуватися почуттям емпатії (співпереживати).

"Вони не вміють відчувати, розуміти своїх емоцій і, відповідно, емоцій інших людей. Відповідно, вони не зможуть зрозуміти ваш якийсь негативний стан, співпереживати вашим емоціям, послухати вас просто, коли це вам треба", - говорить гештальт-терапевт.

Однак, це не означає, що він має плакати на вашу історію про хворого котика. Психолог додає, що важливо аби ваш партнер міг вас вислухати і був залучений в негативну або навпаки приємну історію, яка з вами трапилась. Жінці також важливо побачити і відчути від свого обранця якийсь фідбек та бути почутою.

Якщо ж жінка не відчуває зворотнього зв'язку від свого коханого, то на думку Кароліни Мірошніченко це означає, що такі чоловіки сприймають своїх дружин лише як аксесуар.

Агресивна поведінка
Чоловік з агресивною поведінкою частіше за все сердиться, коли щось йде не за його сценарієм, не за його планом або коли він не здатен задовольнити сам свої потреби щодо сценарію.

"У чоловіка з агресивною поведінкою зрозуміло, що реакція на те, що йому не подобається, стає агресія. Не завжди такі чоловіки вдаються до побоїв жінки, але побої не є виключенням. Він бачить картинку світу визначеним чином, побудову стосунків з будь якою людиною, зараз ми говоримо конкретно з жінкою, ось по такому визначеному сценарію. І якщо жінка ці плани руйнує, змінює, перемішує і скасовує, у нього піднімається агресія. Звичайно, на початку стосунків дуже сильно подібна агресія маскується. І тому потрібно бути як можна обережніше з подібним видом чоловіків", - вказує психолог.

Маніпуляції
Кароліна Мірошніченко наголошує, що це можуть бути різноманітні ігри, перевірки на вірність, незрозумілий, нестандартний хід дій.

"Взагалі з чоловіками-маніпуляторами потрібно бути якомога обережнішими, тому що вони, звичайно, все перекручують таким чином, щоб ви були винні навіть в тій ситуації, яка вас не стосується. Все це робиться з метою зробити розвинути у вас перманентне почуттям провини. Адже людина з перманентним почуттям провини постійно сумнівається у своїх вчинках. І тоді йому легше виправдовувати свої маніпуляції", - додає гештальт-терапевт.

Всі погані, а один я хороший
Спілкуючись із чоловіками такого типу, відразу впаде в очі те, як вони розповідають про себе, про свій колектив на роботі, свою родину та друзів

"Усвідомте лише одне якщо у нього всі брехливі, нещирі, негарні зрадники, обманщики, то ви будете наступна рано чи пізно, але будете", - резюмує психолог.

Чоловіки, які викривляють реальність
Така категорія чоловіків змушують вас почуватись невпевненими в собі і розбиратись із "власними тараканами", яких можливо і немає зовсім.

"Таке почуття про себе поряд з чоловіком з'являється тоді, коли поступово, але впевнено чоловік викривляє реальність, коли він будь яку ситуацію перекручує так, що ніби ви неправильно зрозуміли", - вказує психолог.

За її словами, чоловіки такого типу можуть викривити реальність так, що жінка зможе пробачити навіть подружню зраду та навіть в кінці-кінців сама залишиться винною.

Злопам'ятні чоловіки
На думку психолога, такі чоловіки взагалі не гідні бути в нормальних, адекватних, здорових, екологічних стосунках. Вони завжди будуть шукати, шанс для помсти. Вони часто можуть навіть посилювати реальність і знову ж таки викривляти її і за якоюсь такою ситуацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні