На заході України таксист відмовився везти військового на милицях

5
На заході України таксист відмовився везти військового на милицях
Військовослужбовець Андрій розповів, що у Львові водій «Bolt» не лише скасував йому поїздку, через те, що він був із милицями, а й висловлював образи та виказував свою проросійську позицію.

Про цей випадок військовий повідомив на своїй Facebook-сторінці, передає Главком.

За його словами, він зараз змушений користуватися службами таксі для поїздок на перев'язки як у Львові, так і в Києві, адже поки пересувається на милицях.

«Як вам варіант коли я водію повідомив шо на милицях, питаю де він запаркувався, бо не бачу його, а у відповідь – «там де всі таксисти», кидає трубку, хамить хвилин 4, що він приїхав, але на каже де він, і скасовує замовлення! Я чекав на морозі 20 хв на одній нозі посеред снігу!! Щоб той виродок скасував замовлення? Про «ви ету вайну начіналі» і «мнє так удобніє на руссссскам» до людини у формі на милицях – це тупо в них по замовчуванню», – написав військовий.

Він також зазначив, що вже подав скаргу до сервісу, проте поки вона буде на розгляді, акаунт захисника буде заблокованим.

«Bolt – це еталон хамства, бидляцтва і тотального не бажання компанії впливати на водіїв! Це таке ставлення до ветеранів? Може почати ваших водіїв вчити ввічливості народним методом? 10 крайніх поїздок, лиш 1 водій не хамив. До речі, всі призовного віку», – емоційно відреагував військослужбовець.



«Главком» надіслав запит до сервісу «Bolt» щодо цієї ситуації.

«Ми глибоко стурбовані ситуацією, що сталася у місті Львів. У разі надходження звернень до служби підтримки, компанія Bolt ретельно вивчає ситуацію та зв’язується з усіма учасниками інциденту. Залежно від випадку, опису проблеми пасажиром, історії та рейтингу водія, ми вирішуємо, як діяти в тій чи іншій ситуації. Іноді з метою розслідування, ми блокуємо всіх учасників інциденту, що дозволяє нам краще розібратися в деталях і прийняти найбільш обґрунтоване рішення. Bolt не терпить фізичного, вербального насильства або грубої поведінки. Ми реагуємо на кожне повідомлення і розглядаємо кожен випадок з належною увагою», – відповіли у службі підтримки сервісу «Bolt».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких треба зразу на війну відправляти !!!!
Відповісти
Тут сама назва ''болт'' багато про що говорить.
Бойкотувати таких перевізників треба. ''Покласти на них болт''
Відповісти
Болт- це найгірша компанія, яку я зустрічала в свому житті
Відповісти
БОЛТ - це найгірша організація, яку я зустрічала в свому житті. При тому,що мешкаю не в Україні
Відповісти
Я дивуюсь витримці Андрія, та співчуваю, що він отримав таку подяку у Львові від бидляцького таксиста, яке ще йому кацапською нахамило. Воювати, бути пораненим, а тобі у Львові вата "ви ету вайну начіналі» і «мнє так удобніє на руссссскам»
Скоріш за все переселенець, цього біосміття у Львові тепер як бліх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні