Чотири знаки Зодіаку з найвразливішим серцем

0
Чотири знаки Зодіаку з найвразливішим серцем
Деякі знаки Зодіаку повністю відмовляться від кохання, коли їхнє серце розбите. Але деякі ніколи не припинять пошуки своєї другої половинки, незважаючи на зради та інші негаразди.

Про це пише Апостроф.

Рак

У минулому вам було завдано болю, і хоча було нелегко подолати розбите серце, цей біль ніколи не заважав вам шукати справжнього кохання. Ви налаштовані на те, щоб знайти одну особливу людину, тому ви не дозволите переконати вас, що вам краще бути одинаком. Ви знаєте, чого хочете. Ви просто повинні знайти свою людину. Ви повинні бути терплячими, адже люди, які вам більше підходять, є. У вас не згасає надія, що врешті-решт ви знайдете один одного. Це станеться. Питання лише коли.

Терези

Вас ранили в минулому, але ви ніколи не дозволяли цьому заважати вам бути справжнім романтиком. Ви не маєте враження, що всі збираються завдати вам болю, як ваші колишні. У вас також не складається враження, що вас неможливо любити. Ви знаєте, що ви гідні щасливих, здорових стосунків. Ви переконані, що врешті-решт знайдете людину, яка вам добре підходить. Ви просто ще не знайшли потрібну людину.

Стрілець

Ви тримаєте своє серце відкритим. Ви налаштовані на те, щоб знайти свою половинку, тож ви збираєтеся це зробити. Можливо, у вас немає повноважень визначити, коли у ваше життя увійде правильна людина, але ви повністю контролюєте себе. Ви принаймні спробуєте. Ви б розчарувалися в собі, якби цього не зробили.

Риби

Ваше серце було розбито на шматки в минулому, але ви все ще тримаєте його широко відкритим. Ви все ще почуваєтеся вразливим перед людьми, яким довіряєте. Ви все ще демонструєте себе щодня. І це неймовірно сміливо. Деякі люди бояться кохати знову після того, як їх поранили, але ви не дозволите поганому досвіду зіпсувати вам ідею кохання в цілому. Це означало б дозволити своїм колишнім виграти, а ви не збираєтеся цього дозволяти. Ви знайдете кохання і будете жити довго і щасливо, як ви завжди мріяли. Ви вірите, що одного разу це станеться. Це лише питання часу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні