Відома українська співачка емоційно звернулася до українців: що сталося

0
Відома українська співачка емоційно звернулася до українців: що сталося
Відома українська поп-співачка і волонтер Даша Астаф'єва вкрай емоційно висловилася на своїй сторінці в Instagram про тих, хто замовчує війну і не бажає поширювати правду про події в Україні.

Про це пише Главред.

Її обурюють заклики у соцмережах не публікувати злочини російських окупантів ‒ бо, мовляв, українці й самі це бачать, а іноземці від цього "панікують".

"Слід зрозуміти просту річ: світ втрачає інтерес до нас. Звучить жахливо, але це так. Всі ахнули, підтримали, поспостерігали і, нарешті, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин з боліт, а у них на обкладинці — Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, тому що її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців, братські могили і насильство над полоненими",-вважає співачка.

Астаф'єва вважає, що розповідати про війну — обов'язок кожного, а мовчати про війну — це злочин.

"Замовчування війни-це злочин. Світ повинен бачити те, що Росія робить кожен (блін - Главред) день. Тільки так ми будемо впливати на ставлення людей до нашого ворога і зменшувати лояльність до росіян. Все просто - чим більше іноземців знають правду, тим більша світова спільнота підтримує нас, а міжнародні політики допомагають нам гасити окупантів. Вважайте, що кожен репост зберігає життя", - каже артистка.

"Треба очиститися від цього, визнати, що ти робив погані вчинки. Якби Олексій розвантажив хоча б один автомобіль гуманітарки, він навряд чи б написав такі слова про волонтерів, про волонтерів. Просто уяви, скільки жінок на морозі розвантажували важкі автомобілі, бачили це все, і як їм взагалі такі пісні. І замість того, щоб сказати: так, це помилка, я видалю. І радіостанції, які це крутили", – сказала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні