Відомий український телеведучий виїхав до рф

1
Відомий український телеведучий виїхав до рф
Український телеведучий і стиліст Данило Грачов довгий час був експертом проекту "Богиня шопінгу". Він здобув популярність не тільки в Україні, а й у Росії.

Про це пише Уніан.

Відомо, що він народився в Донецьку, працював на телеканалі ТЕТ і закликав до єдності України. Його кар'єра стрімко розвивалася на батьківщині, але це не зупинило його від зради.



Грачов перебрався в країну-агресор і там намагається побудувати свою телевізійну кар'єру. Він претендує на місце ведучого в шоу "Модний вирок" замість Олександра Васильєва, який засудив злочинний режим Кремля і виїхав з Росії.

"Я колись дивився "Модний вирок". Я сьогодні був ведучим "Модного вироку". Відстань між цими фразами років 15. Але все можливо. Така разова і величезна можливість побачити зсередини все те, що бачив колись по ТБ. Кажуть, начебто, непогано вийшло. Мені точно було весело", - написав у соцмережах Грачов.

На цей момент звернув увагу ведучий Анатолій Анатоліч. На своїй сторінці в Instagram він написав:

"На жаль, такі "донеччани" - дуже цінний ресурс росіян... Цікаво, чи залишився у цього чмоні український паспорт, щоб їздити за кордон, але паспорта "денере" у нього точно немає".



Варто зазначити, що Данило Грачов мовчить про війну в Україні. На початку повномасштабного вторгнення він зник з соцмереж, проте незабаром повернувся і продовжив вести свій блог.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скатертиною доріжка.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні