У Києві в квартирі знайшли тіла ексзаступниці Генпрокурора та її доньки

0
У Києві в квартирі знайшли тіла ексзаступниці Генпрокурора та її доньки
У Києві було знайдено мертвими ексзаступницю генпрокурора та її доньку, їхні тіла передано на судово-медичну експертизу, причини смерті жінок встановлюються.

Про це пише Інтерфакс-Україна.

"Тіла жінок без ознак насильницької смерті, квартири були закриті зсередини, попередньо, померли жінки в різний час - мати приблизно два місяці тому, дочка приблизно три тижні тому. Тіла передані на СМЕ (судово-медична експертиза - ІФ-У), унаслідок яких буде встановлено причини смерті та ухвалено подальші процесуальні рішення", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Національній поліції.

У повідомленні не названо ім'я загиблих, проте джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству, що знайдені тіла належать Ользі Колінько та її доньці Ярославі.

Ольга Колінько обіймала посаду заступниці генерального прокурора України двічі: у 1993 - 2000 рр. і в 2003 - 2005 рр. У 2001-2003 роках вона очолювала Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією при президенті Леоніді Кучмі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні