Відома українська співачка розплакалася під час виступу на вокзалі

0
Відома українська співачка розплакалася під час виступу на вокзалі
Популярна українська співачка KOLA, справжнє імʼя якої Анастасія Прудіус, вразила мережу своїм вчинком та емоціями під час одного з останніх концертів. Виконавиця співала в центральному холі київського вокзалу, як раптом туди увійшли захисники України. Артистка не змогла це проігнорувати, тож побігла до воїнів та почала їх обіймати.

Про це пише OBOZ.UA.

Цей момент потрапив на відео інших глядачів. Кадри розповсюдили в TikTok, де вони зібрали захопливі коментарі користувачів.

"KOLA змінила програму свого виступу, побачивши, як військові зайшли до зали вокзалу... Неймовірна дівчина з щирою душею", – підписала відео його авторка.

Так співпало, що зірка як раз виконувала хіт "Люди", у якому є такі рядки: "Ти питав мене чи буду / Вірити в людей / Я буду, бо є люди / Що живуть задля людей / Люди мов зорі / Світять і падають / Люди мозолі / Про себе нагадують / Люди без долі / Блукають і маяться / Люди-герої / В серцях залишаються / Матінка земля / Тримається на тих / Хто віддає серця / За рідних і близьких".

Ці правдиві слова KOLA і присвятила своїм головним слухачам – військовим ЗСУ. Співаючи, артистка не змогла стримати сліз. Вона підходила до бійців, обіймала їх, тримала за руки, продовжуючи крізь сльози співати.

На відео в TikTok, яке на момент написання новини продивилися більше 1,3 мільйонів разів, натрапила і сама KOLA. У коментарях вона залишила: "Дякую, що зафільмувала цей момент. Та вибачте, що розплакалась і не зовсім гарно заспівала… це було важко!".

@anya_maistrenko_ Неймовірна дівчина з щирою душею ❤️ #KOLA #людититани #люди ♬ оригинальный звук - Аня Майстренко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні