Росіяни можуть готуватися до «вирішального штурму» українського міста

0
Росіяни можуть готуватися до «вирішального штурму» українського міста
В Авдіївці Донецької області тривають позиційні бої, проте підтверджених змін на лінії фронту не було.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни, пише ТСН.

Експерти зазначили, що позиційні бої тривали біля Авдіївського коксохімічного заводу, Степового, Новобахмутівки, Сєверного, Первомайського та Невельського.

Український військовий оглядач Костянтин Машовець стверджував 11 січня, що Збройні сили Російської Федерації готуються до чергової спроби "вирішального штурму" Авдіївки, для цього намагаючись обійти місто з півночі.

З його слів, підрозділи російських 114-ї ОМСБр (1-й корпус армії "ДНР") і 15-ї окремої мотострілецької бригади (2-й корпус армії "ЛНР") можуть спробувати наступати між Степовим та Авдіївським коксохімічним заводом, аби остаточно перерізати трасу Авдіївка — Орлівка.

Костянтин Машовець вважає, що цей план сумнівний, адже попередні атаки на коксохімічний завод були безуспішними.

Натомість аналітики ISW не спостерігають жодних ознак, що свідчили б про те, що ворог зможе досягти оперативного значного прогресу біля Авдіївки, якщо проведе нову хвилю інтенсивних наземних штурмів найближчим часом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні