Коли в Україну прийде відлига: названі точні дати

0
Коли в Україну прийде відлига: названі точні дати
Найближчими днями в Україні зберігатиметься морозна погода з деяким коливанням температури, але суттєвого потепління чекати не варто. Відлига на більшій території нашої країни очікується лише наприкінці другої декади січня.

Про це в коментарі Телеграфу розказав синоптик Ігор Кібальчич.

"Наприкінці другої декади січня (це період з 10 по 20 січня - УНІАН) очікується більш стійке зростання температури повітря аж до відлиги на більшій частині України та опади у змішаній формі (сніг, мокрий сніг, місцями з дощем)", - повідомив синоптик.

Яка погода буде в Україні найближчими днями - прогноз
Синоптик Ігор Кібальчич також повідомляв, що найближчими днями в Україні очікується ще дві хвилі холоду. Одна з них розпочнеться вже сьогодні, 12 січня. Через територію України у пройде активний холодний фронт, який спричинить похолодання одразу на 5-10 градусів: у південних та західних областях очікується буде -3°...-8°, а на решті території похолоднішає до -15°. 13 січня морози в Україні тільки посиляться: у північних, східних та деяких центральних областях температура вночі падатиме до -17°...-22°, а вдень буде -7°...-12°.

Потім очікується деяке потепління, а 16-18 січня прийде чергова хвиля похолодання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні